Com ja informarem en l’última assemblea, celebrada el passat 24 de febrer, ens hem proposat realitzar activitats formatives dirigides a actualitzar els nostres coneixements. Molts de nosaltres portem ja massa temps sense ocupació laboral, expectants davant l’anhelada reactivació del sector audiovisual valencià. Desgraciadament aquesta llarga espera està repercutint en certa desconnexió amb les últimes novetats tecnològiques. I, el que és més greu, perjudica també la nostra actualització i capacitació professional.

Ara que comencen a albirar-se indicis de recuperació de l’activitat audiovisual, des d’ATRAU volem posar remei a un desfasament tecnològic que pot entorpir la nostra inserció en un mercat laboral cada vegada més exigent. Amb aquest fi hem organitzat dimecres que ve dia 20 d’abril, amb la col·laboració de Virtual Vídeo i Filmac, un Taller d’Iniciació a les Tecnologies IP, responsables de les noves maneres de contribució i distribució de continguts audiovisuals. Una jornada que comptarà amb dues convocatòries per facilitar la teua assistència: d’11.00 a 13.00 hores al matí, i de 17.00 a 19.00 hores a la tarda a la seu de Filmac Centre, en l’Avinguda Guillem de Castro núm. 31 de València.

S’exposarà també, entre altres equips, la nova càmera 4K JVC GY-HM200, de gamma econòmica però amb àmplies prestacions, les quals inclouen l’emissió per IP i per streaming.

L’assistència al taller és gratuïta i està oberta a socis i simpatitzants d’ATRAU fins a completar l’aforament del local. Feu extensiva la invitació al vostre cercle de companys. Ja sabeu que estem en plena campanya de captació de socis.

JVC4k

Com més forta i més nombrosa siga la nostra associació, més beneficis obtindrem tots d’ella. A més, serà una excel·lent ocasió per tornar a veure’ns i escoltar suggeriments en la línia del comentat al principi o en qualsevol altra que vulgueu plantejar.

Vos esperem!


Continguts del taller

  • El transport de senyal àudio/vídeo. Avantatges de la contribució i distribució IP sobre els sistemes clàssics.
  • Connectivitat, diferents vies existents per al transport de senyal.
  • Equips per a la codificació i descodificació. Diferència entre streaming i video over IP.
  • Tecnologia IP integrada en els nous equips (càmeres, mescladors, etc.).
  • Demostració pràctica, connexió en directe.

Horari

1a Conv: 11.00 a 13.00
2a Conv: 17.00 a 19.00

Lloc

Carrer Guillem de Castro, 31
46007 · València

Mapa


close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?