Des de la Comissió d’Organització del Cercle Ciutat de València de Podemos ens arriba la següent sol·licitud de col·laboració que publiquem ací per si algun de vosaltres està interessat:

podemos02

Vos escric perquè demà hi ha un gran esdeveniment de Podemos a València. Són unes jornades organitzades per la Coordinadora Intercercles del Pais Velencià, on acudirà gent de cercles de tota la Comunitat Valenciana. En el Centre Octubre (prop de la llotja de València).

Ens agradaria poder retransmetre l’esdeveniment per Streaming, per a açò necessitem material i/o gent disposada a tirar un cable per la causa (i mai millor dit XD), el cas és que actualment el finançament és un problema en aquesta organització perquè estem enmig d’un procés constituent. Però a més de col·laborar amb alguna cosa que ens beneficia a tots, crec que és una oportunitat per a aquelles persones que no tenen treball o no tenen tant com volgueren, de donar-se a conèixer en un immens fòrum en expansió com és Podemos.

Resumint per a no avorrir-vos, necessitem càmeres bones (tenim algunes digitals bastant limitades), gravadores de so, ordinadors portàtils amb connexions capaces de suportar un Streaming. L’esdeveniment és en tres sales simultànies, de 10 a 20h, però són xarrades o tallers de 1,5 hores. Qualsevol ajuda és bona, tant material com humana, tant si és tota la jornada com si és solament una xarrada (1,5h).

Moltíssimes gràcies per la vostra atenció, si ens ajuntem tots segur que podem!!

P.D: Som conscients que no s’ha sol·licitat amb el marge de temps adequat, entenem les dificultats i més en aquestes dates, però si algú pot auxiliar-nos en alguna cosa, li estarem eternament agraïts.

Vos podeu posar en contacte amb nosaltres en aquesta adreça de correu vicent@zen-tre.com o cridant al 607 208 044, fent referència a aquesta sol·licitud de col·laboració en ATRAU.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?