En ATRAU creiem que és necessari que estiguen tots els professionals del sector audiovisual de la Comunitat Valenciana. Tant si estan en actiu com si no ho estan. Recentment graduats o amb dècades d’experiència. Tots els treballadors conscients de la importància de treballar en equip, de sumar esforços per a millorar el nostre entorn laboral.

Sabem fer bons productes, i volem fer-los en les millors condicions. Amb la col·laboració dels nostres socis, podem definir el futur de la producció audiovisual de la nostra comunitat.

Per açò és important que t’associes a ATRAU.

A més, t’oferim una sèrie d’avantatges que et permetran donar-te a conèixer a l’entorn del nostre sector i estar connectat a l’actualitat, a la resta de companys de professió i als projectes que s’estan gestant. La nostra voluntat des d’ATRAU és que els associats puguen exhibir el seu currículum professional, els treballs en els quals han participat. I facilitar fórmules de contacte.

Posarem a la teua disposició un carnet professional que t’acreditarà com a membre d’ATRAU. I, com a soci, podràs utilitzar de manera gratuïta el nostre servei d’assessorament professional, laboral, jurídic i fiscal. Volem que et sentes recolzat, i que comptes amb una associació forta disposada a servir-te de plataforma per al teu desenvolupament professional.

ATRAU afavoreix la cohesió entre col·lectius i estimula la creació audiovisual.

Fes-te soci d’ATRAU.

La quota de soci per al present període és de 30 €.

Formulari d'inscripció

©2021 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?