El passat 24 de febrer va tindre lloc l’Assemblea General Ordinària de la nostra associació. Ara que ja estan fets els tràmits burocràtics necessaris, vos podem fer un resum de tot el que en ella es va tractar.

Caldria destacar que totes les resolucions varen ser aprovades per majoria, circumstància que, afegida al suport manifestat públicament per alguns dels assistents, ens dóna forces renovades per tal de continuar endavant en moments complicats com els que vivim.

Una de les resolucions més importants que es varen prendre el passat dia 24 de març va ser la de la renovació i ampliació de la junta directiva, amb els nomenaments de María Jesús Sáez com a nova Tresorera i Joan Durà com a Secretari d’Organització, i les noves vocalies assignades a Ana Santamaría, Nacho Navarro i César Pérez.

Amb aquesta reestructuració es pretén assolir una major capacitat de treball que ens porte a poder posar una major quantitat de servicis a disposició dels nostres associats.

En l’apartat econòmic, es varen aprovar els comptes del 2015 i es va acordar passar al cobrament una única quota de 30 € per al 2016. Per qüestions pràctiques i de legalitat, aquest cobrament passarà a ser exclusivament per transferència bancària, per la qual cosa en pròximes dates rebreu un correu demanant-vos actualitzar les vostres dades bancàries amb el nou format IBAN.

També es va aprovar continuar patrocinant el festival de curtmetratges Kalidoscopi de Cullera amb un premi de 300 € per a una de les seues categories.

A l’assemblea, a més de donar una ullada a les importants activitats que ATRAU està desenvolupant al si de la MESAV, col·laborant amb la Conselleria de Cultura o participant en la gestació de la Film Office i la Film Comission, també es va fer referència al futur, i es va parlar de l’organització de cursos d’actualització professional i de demostracions d’aparells i sistemes tecnològics d’última generació, assumptes tots dos dels quals ja s’han fet les primeres negociacions.

Part també d’aquest futur és la intenció d’ATRAU de col·laborar estretament amb l’edició valenciana que s’està preparant del reconegut festival mexicà de cinema documental DocsDF, la qual tindrà una especial incidència en la trobada dels professionals del gènere i l’àmbit serà internacional.

Molts continguts en una vesprada intensa i esperonadora, carregant bateries per tal d’afrontar els reptes que se’ns venen al damunt a tots nosaltres.

Segur que podrem, si estem tots junts.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2021 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?