Publiquem ací l’acta resum de l’assemblea de socis del passat 4 de febrer.

A les 11:00 del matí comença la reunió convocada i a la que assisteixen al voltant de cinquanta socis, a més de la Junta Directiva.

Pren la paraula el president Luis Lizarán qui informa als socis que s’han establert contactes amb l’associació Mil de Nou, d’extreballadors de RTVV, i que han tingut com a conseqüència la celebració de reunions de manera periòdica per tal de debatre el futur de l’audiovisual valencià i un nou model de RTV pública per a la Comunitat Valenciana. A este debat van a ser convidades altres associacions directament implicades, com ara guionistes, actors, periodistes, directors, productors, dobladors…

Es dona compte dels contactes que s’han establert amb la direcció de Las Naves, el conjunt d’espais dedicats a la creació, propietat de l’Ajuntament de València, per tal d’organitzar una sèrie de cursos o tallers impartits per socis d’ATRAU i que estaran enfocats a que els alumnes assistents presenten obres al certamen Valencia Crea que es convoca al mes de maig. Els tallers seran sobre disseny, videoart, documental i curt de ficció. S’exposa també la dificultat que eixos cursos es puguen impartir per aquells socis d’ATRAU que encara mantenen relació laboral amb RTVV, ja que, segons l’assessoria Nemara cal tenir la autorització de l’empresa que paga el salari complet, i això no es possible amb la actual situació. Els tallers haurien de dur-se a cap a partir de la meitat de març i fins la meitat de maig que es quan es tanca la recepció d’obres a Valencia Crea.

El següent punt és l’estat de comptes de l’any 2013 i que segons informa el tresorer Gabriel Martí, ara per ara està sent revisat pel nostre assessor Carlos Mora, de Nemara. No obstant això, i donat les poques despeses que s’han fet, disposem de saldo suficient per tal d’afrontar els projectes presentats fins el moment. El tresorer es compromet a repartir un estat de comptes per a cada soci amb indicació de cada moviment realitzat. S’anuncia que prompte es passarà al cobro el primer semestre de 2014.

A continuació s’informa dels contactes que el vocal de la directiva José Vicente Marco ha dut a terme amb el catedràtic de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Valencia, Gómez Mompart, per tal d’establir criteris per a convalidar l’experiència professional com a titulació acadèmica.

Es dona pas a les propostes dels socis i a continuació es cedeix la paraula a dos dels nostres associats, Maria José Camps i Quique Gimeno, que ens exposen el projecte que va a dur a terme de constituir un banc d’imatges on-line i al que conviden a tots els socis d’ATRAU per poder aportar imatges propies al fons. Este banc, que ara es limita a curtes seqüències d’imatges en moviment, s’ampliarà a imatge fixa, sons, imatge vectorial, etc. Exposen també els criteris de remuneració per als col•laboradors.

El soci Fernando Bellón proposa la creació d’un taller d’experiències que puga reunir-se una vegada al mes per posar en comú les pròpies experiències de cadascú dels socis assistents que puguen interessar a altres. L’objectiu és fomentar l’intercanvi de propostes i el contacte directe, més enllà del contacte virtual de les xarxes socials.

Alguns socis manifesten una certa confusió en la possibilitat de poder facturar xicotets treballs a través d’ATRAU i ens oferim a acompanyar-los si cal a l’assessor, per a estudiar cada cas individualment.

Per part del secretari Jaume Bayarri es sol•licita la posada en marxa d’un curs d’anglès específic per a rodatges internacionals i sobre vocabulari audiovisual. El més important és el perfil del professor que ha de ser una persona amb experiència en rodatges internacionals, domini de l’anglès i experiència docent.

Finalment es procedeix al repartiment dels carnets de soci entre els asistents i s’alça la sessió.

El Secretari Jaume Bayarri

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?