Des d‘ATRAU volem compartir algunes respostes a consultes que ens han arribat de socis i simpatitzants. Sobretot relacionades amb la conveniència o no d’enviar el curriculum o la vida laboral a empreses que ho sol·liciten. Són dubtes lògics, ja que ens movem en un context nou per a tots.

  • ATRAU no fa labors administratives per a cap empresa. Únicament trasllada ofertes de treball, convocatòries o interessos laborals provinents de qualsevol empresa, grup o UTE que estiguen interessats a contactar amb professionals associats a ATRAU.
  • UNIPROVA s’ha interessat en este cas.
  • La vida laboral és un document privat que pot ser facilitat o no en funció de l’interès de l’associat sense que per açò hi haja minvament dels seus drets.
  • UNIPROVA, com qualsevol altra empresa, està obligada a complir amb la Llei de Protecció de Dades. En cas contrari, tant l’associat com la pròpia associació podria iniciar demanda per via legal.
  • Tenint en compte que en aquest cas es demana informació dins de la licitació que RTVV SAU va presentar, UNIPROVA sol·licita vida laboral per a acreditar, en aquest cas, que l’associat haja estat treballant en RTVV o tinga experiència de tres anys en l’audiovisual valencià, la qual cosa va implícita. Per a aquells que no hagen treballat en RTVV, simplement s’exigeix acreditar, arribat el cas, allò que en el currículum es declara. Qualsevol informació privada adjunta ha d’estar sotmesa també a la Llei de Protecció de Dades.
  • Com a informació privada que és, UNIPROVA no pot sol·licitar a cap empresa dades confidencials de treballadors, són estos els que disposen del seu ús, i d’ells és la potestat de facilitar-los a qui consideren.
  • El lliurament de currículums o dades no compromet ni al treballador ni a l’empresa. Únicament és requisit per a posterior selecció. Repetim el caràcter voluntari per a accedir als requeriments de qualsevol oferta.

Cal recordar que entre les finalitats de la nostra associació està el facilitar la relació entre possibles contratadors i treballadors en disposició de ser contractats. I, per la nostra banda, no escatimarem esforços per a aconseguir unes condicions dignes i en concordància als nostres perfils professionals. En estos moments en els quals s’acosten opcions de treball al nostre maltractat sector, estem disposats a col·laborar amb empreses i treballadors per a aconseguir el marc més apropiat, defensant sempre els criteris de professionalitat dels nostres associats.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?