En previsió que arribe allò que ningú volem que arribe, vos adjuntem uns quants consells que ens passa la GVA. Ànim i força, companys!


M'ACABE DE QUEDAR EN L'ATUR. QUÈ FAIG?

  • Des del dia 16 de març de 2020 s’han interromput els terminis dels procediments per a sol·licitar la prestació. Cap persona veurà reduïda la seva prestació per presentar la sol·licitud passats 15 dies.
  • Si estàs afectat per un ERTE
    No has de fer cap gestió, la teva empresa comunicarà les teves dades a l’administració i et donarem d’alta automàticament en el sistema. Iniciarem els tràmits per al reconeixement de les teves prestacions.
  • Si t’han acomiadat i NO estàs afectat per un ERTE  dóna’t d’alta en Labora. Com? Si és la teva primera inscripció pots sol·licitar cita prèvia (1a inscripció) a través de: Des de l’Espai Labora corresponent es posaran en contacte amb tu telefònicament per a realitzar aquesta inscripció. Si necessites reactivar la teva demanda d’ocupació i ja has estat inscrit/a pots fer-ho a través de:
  • Demana cita en el SEPE per a tramitar la teva prestació. Emplena aquest formulari i es posaran en contacte amb tu: https://sede.sepe.gob.es/contenidosSede/generico.do?pagina=proce_ciudadanos/cita_previa.html

COM RENOVE LA MEUA DEMANDA?

No has de renovar. Labora ha posat en marxa un procediment de renovació automàtica. Les persones a les quals se li realitze la renovació rebran un SMS o correu electrònic, amb la nova data de renovació.

NO SÉ SI TINC DRET A PRESTACIÓ

Emplena aquest formulari i es posaran en contacte amb tu des del SEPE i t’informaran:

https://sede.sepe.gob.es/contenidosSede/generico.do?pagina=proce_ciudadanos/cita_previa.html

COM ACCEDISC A LES NOVES AJUDES QUE HA APROVAT EL GOVERN?

Emplena aquest formulari i es posaran en contacte amb tu des del SEPE i t’informaran:

https://sede.sepe.gob.es/contenidosSede/generico.do?pagina=proce_ciudadanos/cita_previa.html

SI TENIES CITA EN LABORA

Els Espai Labora romanen tancats al públic per seguretat. Però continuem treballant. Contactaran amb tu per a realitzar els tràmits que siguen necessaris.

SI TENIES CITA EN EL SEPE

Les oficines del Sepe romanen tancades al públic per seguretat. Però continuem treballant. Contactaran amb tu per a fer els tràmits necessaris.

NO SÉ INSCRIURE'M EN LABORA

No et preocupes, telefona al 012 i et donaran d’alta ells. També pots posar-te en contacte amb el teu Espai Labora a través d’un mail i ells contactaran amb tu per a ajudar-te:

http://www.labora.gva.es/es/centrosservef

NO SÉ INSCRIURE'M EN EL SEPE

Pots telefonar i t’ajudaran:

http://www.sepe.es/HomeSepe/contacto/atencion-telefonica/tel-citaprevia.html

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?