L’audiovisual de la Comunitat Valenciana ha sigut tradicionalment un sector molt poc cohesionat. Hem patit processos de reconversió tecnològica i empresarial des de plantejaments marcadament individualistes, amb poca o cap sensació de pertànyer a un col·lectiu amb una gran projecció estratègica. Els vaivens del mercat i de la indústria han definit la història del nostre sector.

A més, malgrat les característiques del nostre treball, hem sigut poc conscients de la importància de sumar esforços, de treballar en equip.

L’Associació de Treballadors de l’Audiovisual ATRAU naix ara amb la voluntat d’aglutinar a tots els professionals del sector audiovisual valencià. Centenars de treballadors amb un alt grau de qualificació i de reconeixement.

En els moments difícils, més que mai, tenim l’obligació d’estar units, de sentir la nostra força.

Podem compartir la nostra preocupació, però també nous projectes i iniciatives de futur. Des de la defensa del treball ben fet, amb la màxima dignitat i solvència.

ATRAU reuneix a tots els professionals i futurs professionals relacionats amb la creació i la producció audiovisual en la seua més ampli espectre. Necessitem compartir una organització que afavorisca la trobada de les idees i dels mitjans per a realitzar-les, un lloc comú on tots tenim un lloc.

A tots ens interessa associar-nos a ATRAU.

Només des d’ATRAU podrem plantar-li cara als reptes que estan per vindre.

LUIS FERNANDO LIZARÁN TERUEL. President

RICARDO MACIÁN ARCAS. Vicepresident

JAUME JOSEP BAYARRI DOLZ. Secretari

MARÍA JESÚS SÁEZ ACOSTA. Tresorera

JOAN DURÀ SANZ. Secretari d’Organització

ANA ISABEL SANTAMARÍA LÓPEZ. Vocal

CÉSAR PÉREZ GÓMEZ. Vocal

NACHO NAVARRO LLOPIS. Vocal

JOSÉ VICENTE MARCO LEÓN. Vocal

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?