Després d’escoltar l’exposició de la direcció de RTVV sobre els seus plantejaments per a l’externalització de continguts, una cosa queda clara: el futur de la ràdio i la televisió pública es presenta molt complicat. Tant per a la pròpia empresa, com per al sector empresarial de la nostra comunitat.

Les condicions que imposen els plecs són excessives per a una indústria que porta paralitzada molts mesos. I els marges econòmics i laborals, molt estrets.

Més de 1.350 hores de programació inèdita i més de 300 de material reeditat, distribuïdes en tres lots. Amb uns continguts que semblen la còpia de la graella de RTVV anterior a l’aplicació de l’ERE, i vinculats a la utilització dels mitjans tècnics de que disposa la casa. Amb l’obligació expressa de fer ús d’ells. Els lots estan configurats de la següent manera:

Un primer lot vinculat a la utilització dels mitjans tècnics associats l’Estudi 1 del CPP de Burjassot, i que inclou un magazine vespertí diari, dos programes setmanals d’access prime-time i tota la programació infantil.

Un segon lot, vinculat a l’Estudi 2, que inclou un programa matinal, un concurs diari i un setmanal prime-time.

I un tercer lot de 10 programes setmanals, de format i continguts diversos (cultural, juvenil, divulgatiu, musical, humor, agricultura, festes i tradicions, gastronomia, animals, ús de la llengua, consum…)

Cadascun d’ells amb una dotació pressupostària que supera per poc els tres milions d’euros. Un escenari complicat que convida a solucions que donen una resposta eficient i sostenible.

I, al nostre entendre, estes solucions passen per comptar amb treballadors amb l’experiència apropiada per a resoldre amb professionalitat aquesta situació. La urgència (i els propis plecs) obliga a comptar amb desenes d’extreballadors de RTVV amb més de tres anys d’experiència en el sector audiovisual, probablement els únics que tenen capacitat per a abordar amb èxit la posada en funcionament de tal volum de producció.

Al sector industrial li fem falta. Les productores adjudicatàries necessiten gent per a respondre amb eficàcia a les necessitats del moment. I en ATRAU estem preparats..

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?