En compliment de l’establit en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades que vostè ens facilite quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l’Associació de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana (d’ara endavant ATRAU) amb la finalitat de poder-li prestar els nostres serveis, facilitar la seua integració com a associat, així com per a mantenir-lo informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’associació i els seus serveis.

ATRAU es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

La recollida i tractament de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que si escau s’establisca amb ATRAU. A més podrà utilitzar les dades facilitades per vostè, per a mantenir-lo informat de les seues novetats, publicitat i prospecció comercial dels serveis oferits per l’Associació, així com l’acompliment de les tasques d’informació, formació, comercialització (sempre identificada com a tal), publicació de les seues dades en la nostra pàgina web i altres activitats pròpies de l’Associació, via correu electrònic, sms, fax, etc., el que es comunica en virtut de l’establit en la LOPD i en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, donant compliment al deure d’informació establit. Excepte indicació en contrari, dóna el seu consentiment exprés perquè ATRAU puga utilitzar les seues dades amb les finalitats dalt indicades.

Així mateix, li informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de la pròpia associació, acompanyant en tot cas copia de DNI, o bé mitjançant correu electrònic a: atrau@atrau.org o correu postal dirigit a: carrer Alfara del Patriarca núm. 9, porta 3, 46025, València.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?