Alberto Ramírez Queralt, soci d’ATRAU, ens envia aquesta proposta col·laborativa relacionada amb el ComLoc 2013. Vol ser vostra veu, la veu dels que no pugueu assistir o dels que no vulgueu donar la vostra opinió personalment. Podeu afegir els vostres comentaris i opinions en aquesta mateixa entrada. Gràcies.

Hola companys. El meu nom és Alberto Ramírez. He estat convidat a participar en una Taula Col·loqui en el ComLoc 2013 a títol personal com a professional de la realització i (ex)treballador de RTVV. Encara que la meva presència en aquesta taula no m’atorgui capacitat representativa dels múltiples perfils del professional del nostre sector, sí que m’ofereix l’oportunitat de fer una mica de ressò de les vostres inquietuds, opinions, projectes, pors, etc. davant la crisi de RTVV. És per això que vos convide a participar a través d’ATRAU publicant els vostres comentaris. Per la meva banda intentaré reflectir en la taula, no només la meva experiència i visió personal, sinó també les vostres. El tema del col·loqui és “Els professionals de RTVV davant la crisi de l’empresa“.

 

Molt agraït.
Alberto Ramírez Queralt.
close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?