Amb la finalitat de professionalitzar i millorar els procediments per a la tramitació de permisos de rodatges audiovisuals i/o reportatges fotogràfics en la ciutat de València, des del Servei d’Ocupació de Domini Públic de l’Ajuntament de València i amb el suport del Servei de Turisme a través de la Film Office (entitat amb la qual ATRAU col·labora estretament), integrada en la Fundació Turisme València, s’ha posat en marxa un model nou i específic per a la realització d’esta activitat en l’àmbit municipal de la ciutat de València.

En el document adjunt es detalla de manera gràfica el nou procediment. Com a novetat, voreu que a partir d’ara és possible sol·licitar un permís general en el cas d’equips reduïts, la qual cosa permetrà donar una major seguretat a aquells que roden o realitzen fotografies complint els requisits de l’article 136 de l’Ordenança Reguladora d’Ocupació de Domini Públic Municipal, sempre que s’emplenen degudament tant el nou formulari com els dos annexos: memòria i declaració responsable.

Des de la Film Office ens demanen que posem a la vostra disposició este document i que els fem arribar qualsevol dubte o consulta que vos puga suscitar este nou procediment.

Descarregar PDF
close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?