Dimecres passat 20 de maig celebràrem l’Assemblea General Ordinària de la nostra associació. A més de complir amb les obligacions que fixen els nostres estatuts (aprovació de l’acta de l’assemblea anterior i dels comptes de l’exercici de 2014), vam poder compartir amb els assistents les activitats desenvolupades en els últims mesos i les expectatives futures relacionades amb el sector audiovisual valencià.

Tots sabem que seguim en moments de gran incertesa, però la possibilitat de canvi en els responsables de l’Administració Autonòmica convida a tindre fundades esperances sobre la reactivació del nostre sector. Esperem que la normalitat s’instal·le com més prompte millor i d’una vegada per sempre, i que els professionals puguem seguir treballant en allò para el que ens hem format.

Diumenge vinent, més que en cap altra ocasió, els valencians tindran en les seues mans una decisió determinant per al nostre futur. És necessària la reflexió i la participació de tots. Ens juguem el ser o no ser d’un sector imprescindible en una societat moderna.

Com ja es va parlar en l’assemblea, amb el vostre suport ATRAU seguirà apostant per la unitat de tots els col·lectius relacionats amb l’audiovisual. Continuarem en la MESAV, i seguirem defensant els nostres plantejaments en tots els fòrums on se’ns oferisca participar.

Com a tancament de l’assemblea es va projectar el vídeo en defensa de la Llibertat d’Expressió elaborat per a l’ONG Global Network for Rights and Developement (GNRD), que va comptar per a la seua elaboració amb la col·laboració de membres de ATRAU, i que va ser presentat en el Consell de Drets Humans de les Nacions Unides, en Ginebra, el passat mes de març. Gràcies a tots els que van participar desinteressadament en la seua realització.

Vos el deixem ací per si de cas voleu pegar-li una ulladeta.

La Junta Directiva d’ATRAU


close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2022 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?