La Universidad de Valencia organiza para el curso académico 2013-2014 un Máster en Escritura Transmedia. Cuenta con la colaboración de EDAV, Escriptors de l’Audiovisual Valencià y tiene como objetivo principal dar a conocer las claves y las herramientas necesarias para abordar la escritura de proyectos audiovisuales multiplataforma.

Es de tipo presencial, aporta 60 créditos ECTS y el precio de la matrícula es de 3.500€.

Podéis obtener más información en este PDF y en la página web del propio curso si hacéis clic en este enlace, en donde también podréis inscribiros.

La Universitat de València organitza per al curs acadèmic 2013-2014 un Màster en Escriptura Transmèdia. Compta amb la col·laboració d’EDAV, Escriptors de l’Audiovisual Valencià i té com a objectiu principal donar a conèixer les claus i les eines necessàries per tal d’abordar l’escriptura de projectes audiovisuals multiplataforma.

És de tipus presencial, aporta 60 crèdits ECTS i el preu de la matrícula és de 3.500€.

Podeu obtenir més informació en aquest PDF i en la pàgina web del propi curs si feu clic en aquest enllaç, on també es podreu inscriure.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?