Elisenda Trilla i Samuel Sebastián, realitzadora i productor, ens fan arribar aquest projecte que compartim amb tots vosaltres per si voleu col·laborar:

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos del nostre projecte ELS 400 ANYS un documental de Nezvanova produït conjuntament amb l’ ONG els Amics de la Gent Gran. ELS 400 ANYS és una eina pensada, en llenguatge cinematogràfic, per a sensibilitzar la societat sobre la soledat no desitjada que pateixen moltes persones grans avui en dia.

El 27 de novembre hem iniciat una campanya de microfinançament per ajudar-nos a finalitzar el projecte.  El diari ARA ens ha ofert la seva edició online com a plataforma on difondre part d’aquesta iniciativa, a la nostra pàgina podreu trobar en forma de càpsules petites històries extretes del que hem rodat fins l’actualitat, a més a més  d’ altres vídeos que no apareixeran a la proposta final però que ens ajuden a arrodonir un projecte que també considerem transmèdia, i que compta amb la participació d’altres iniciatives com el  blog d’històries de vida Pàgines Viscudes,  la col·laboració d’experts que responent a qüestions sobre l’envelliment o, un catàleg d’iniciatives socials conduïdes per persones grans.

La campanya de micromecenatge té com objectiu aconseguir el finançament necessari que ens permeti finalitzar el rodatge i el muntatge del documental amb estrena prevista a la primavera de 2014.

Esperem ens pugueu ajudar en aquesta iniciativa i fer difusió d’aquesta proposta que trobareu àmpliament detallada en aquest enllaç.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?