Este jueves 4 de julio de 2013 ATRAU ha comunicado vía correo electrónico la convocatoria de la 1ª Asamblea de Asociados que se celebrará el día 10 de julio a las 18 horas en la Facultad de Filología, en la Avenida de Blasco Ibáñez nº 32, Valencia. Será la asamblea constituyente, por lo que es muy importante la asistencia de todos los socios para tomar las primeras decisiones estratégicas antes de la llegada del temido mes de agosto.

Así mismo se han comunicado los datos de la cuenta en la que hay que hacer la transferencia de 30€ correspondiente a la cuota de alta y al primer semestre:

Entidad: La Caixa

Nº de cuenta: 2100-5578-00-0200165683 (cuota de alta ATRAU).

Se puede domiciliar el pago a través de la página web, hacer una transferencia a dicha cuenta o hacer uso de un cajero de La Caixa. También se podrá hacer el pago de la cuota de alta a la entrada de la asamblea. De todas formas, lo más práctico es utilizar el formulario para asociarte, lo que permitirá a la asociación recabar datos de una manera más completa y efectiva.

Mapa de localización:

Aquest dijous 4 de juliol de 2013 ATRAU ha comunicat via correu electrònic la convocatòria de la 1ª Assemblea d’Associats que se celebrarà el dia 10 de juliol a les 18 hores en la Facultat de Filologia, en l’Avinguda de Blasco Ibáñez nº 32, València. Serà l’assemblea constituent, per la qual cosa és molt important l’assistència de tots els socis per a prendre les primeres decisions estratègiques abans de l’arribada del temut mes d’agost.

Així mateix s’han comunicat les dades del compte en el qual cal fer la transferència de 30€ corresponent a la quota d’alta i al primer semestre:

Entitat: La Caixa

Nº de compte: 2100-5578-00-0200165683 (quota d’alta ATRAU).

Es pot domiciliar el pagament a través de la pàgina web, fer una transferència a aquest compte o fer ús d’un caixer de La Caixa. També es podrà fer el pagament de la quota d’alta a l’entrada de l’assemblea. De totes maneres, el més pràctic és utilitzar el formulari per a associar-se, la qual cosa permetrà a l’associació recaptar dades d’una manera més completa i efectiva.

Mapa de localització:

 

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?