La Junta Directiva d’ATRAU convoca a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc dimecres dia 26 d’abril a les 18.00 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, en l’Avinguda Blasco Ibáñez, núm. 32 de València, amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta anterior
  2. Estat de comptes i aprovació de l’exercici 2016
  3. Anàlisi de les activitats desenvolupades en l’últim exercici
  4. Torn obert de paraules

L’audiovisual valencià encara està lluny d’aconseguir una activitat normalitzada. La demora en la posada en funcionament de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i en la reactivació del nostre maltractat sector segueix generant tràgiques conseqüències en els milers de professionals que es veuen obligats a emigrar, a canviar d’activitat o a suportar unes condicions de treball tercermundistes, pròpies d’èpoques que créiem superades.

En un moment en el qual s’està definint el nou espai audiovisual valencià, seguim lluitant contra la precarietat laboral i la defensa del nostre paper d’interlocució en este interminable procés. El nostre fi sempre ha sigut i seguirà sent dignificar el nostre treball. Reclamem junts a l’administració autonòmica que es generen els llocs de treball que es van perdre fa anys, amb estabilitat i amb condicions laborals dignes.

Amb la teua ajuda podrem aconseguir-ho. Esperem comptar amb la teua assistència

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?