L’associació ATRAU convoca als seus socis i simpatitzants a l’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA que se celebrarà dimarts que ve 24 de setembre a les 18:00, en el saló d’actes del primer pis de la Facultat de Filologia de València, en l’Avinguda Blasco Ibáñez nº32, amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior.
  2. Informe d’activitats i contactes mantinguts les últimes setmanes.
  3. Precs i preguntes.

Assistirà Carlos Mora, l’assessor de Nemara, disposat a respondre les vostres consultes.

Aprofitem l’ocasió pera a recordar-vos que necessitem la vostra col·laboració. Aquells que no heu emplenat el formulari d’inscripció en la web hauríeu de fer-ho com més prompte millor, fins i tot els que féreu la preinscripció en paper. Algunes dades escrites a mà són confuses i volguérem ratificar la informació de la qual disposem. L’ideal és domiciliar el pagament, però també es poden pagar els 30 € de la quota d’inscripció mitjançant transferència bancària o en metàl·lic. Els que ja hàgeu realitzat el pagament per transferència o en metàl·lic indiqueu-nos-ho en la casella “Observacions” del formulari d’inscripció, incloent el número de taló/rebut en cas que disposeu d’ell.

Per a aconseguir el ple rendiment de la nostra associació necessitem com més prompte millor regularitzar les quotes, assignar els números de soci i confeccionar els carnets (recordeu adjuntar foto). Així mateix vos informem que en breu estarà disponible l’accés per contrasenya a l’àrea reservada als socis, on podreu gestionar els vostres propis curriculums. Però per a açò és fonamental que empleneu i envieu el formulari d’inscripció el més prompte possible.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?