Estimats socis,

La directiva d’ATRAU vol agrair-vos la confiança dipositada en la nostra organització i el teu suport al llarg dels anys transcorreguts des del seu naixement. Sense la vostra col·laboració no seria possible mantenir l’única associació representativa del nombrós col·lectiu de professionals de l’audiovisual valencià.

Les incerteses que patim des de fa temps comencen a aclarir-se, i el paper d’ATRAU en el nou espai audiovisual es consolida. És imprescindible la recuperació immediata dels milers de llocs de treball perduts en els últims anys, i la nostra implicació és màxima a l’hora de defensar unes condicions laborals dignes en aquest nou marc. El respecte al nostre treball és un dels principals objectius de la nostra associació.

Un procés que semblava inacabable està arribant a la seua fi, i les nostres aportacions són cada vegada més necessàries per a ajudar a definir l’esperada reactivació del sector. La imminent posada en funcionament de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), així com altres circumstàncies relacionades amb activitats desenvolupades des d’ATRAU, ens conviden a mirar amb esperança el futur. Un futur que no estarà exempt de problemes, però que ens trobarà units en la defensa dels interessos generals dels nostres associats.

Amb la finalitat de compartir informació, contar-vos com han anat les reunions amb els diferents representants polítics i escoltar les vostres propostes, vos convoquem a l’Assemblea General Extraordinària d’ATRAU que tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre a les 18.00 hores en la Sala de Juntes situada en la primera planta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, avinguda de Blasco Ibáñez núm. 32 de València.

No falteu, esperem comptar amb la vostra assistència.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?