Per a més informació, envia’ns un email a info@atrau.org o posa’t en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  Marca esta casella si has llegit i estàs d'acord amb el Document de Consentiment

  En compliment de l’establit en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades que vostè ens facilite quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l’Associació de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana (d’ara endavant ATRAU) amb la finalitat de poder-li prestar els nostres serveis, així com per a mantenir-li informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’Associació i els seus serveis. ATRAU es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.
  Així mateix, li informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines d’ATRAU, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a: carrer Alfara del Patriarca núm. 9, porta 3, 46025 València.

  ©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

  Contacte

  Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

  Sending

  Inicia sessió amb les teues credencials

  Has oblidat les teves dades?