Diverses associacions professionals de l’àmbit audiovisual valencià, entre les quals es troba ATRAU, han redactat un comunicat mostrant el seu rebuig al nomenament de Lola Johnson com a Secretària Autonòmica de Comunicació. Aquest nomenament és més indignant encara si tenim en compte que se li ha traslladat totes les competències en temes de televisió i radiodifusió.

Vos adjuntem ací la transcripció del text, així com la relació d’entitats signants:

Les associacions signants rebutgem el nomenament de Lola Johnson com a Secretària Autonòmica de Comunicació i que se li traslladen les competències en matèria de televisió i radiodifusió. Les associacions que signem aquest comunicat volem expressar el nostre més enèrgic rebuig i indignació pel nomenament per part del Consell, de la persona que dirigia la televisió valenciana quan és va dissenyar l’ERO que ha abocat al tancament de la nostra televisió pública i que ha sigut partícip i responsable de la manipulació i el balafiament.

Trobem que és inconcebible que en la persona que va participar en el disseny d’un ERO declarat il·legal per la justícia se li premie amb un càrrec i unes competències de màxima responsabilitat. Considerem aquest fet una falta de respecte intolerable cap als professionals del sector audiovisual i cap a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Signen aquest comunicat:
  • ATRAU – Associació de Treballadors de l’Audiovisual.
  • MUSIMATGE – Compositores del Audiovisual.
  • CPD – Col·lectiu de Professionals del Doblatge.
  • MILDENOU – Plataforma d’afectats i afectades per l’ERO a RTVV.
  • EDAV – Escriptors de l’Audiovisual Valencià.
  • AAPV – Actors i Actrius Professionals Valencians
En València, a 26 de desembre de 2013
close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2022 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?