Transcribimos aquí el texto de adhesión de ATRAU con el comunicado publicado por EDAV y CPD relativo a los impagos de las empresas productoras valencianas que optan a la externalización de RTVV, texto que ha sido remitido a estas asociaciones para su conocimiento.

La Associació de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana ATRAU, reunida en Asamblea constituyente el pasado 10 de julio de 2013, decidió por unanimidad adherirse al comunicado hecho público por EDAV y el CPD el 8 de julio de 2013. Queremos así poner de manifiesto la voluntad de ATRAU de exigir la regularización de los impagos y las deudas a trabajadores, contraídas por empresas que puedan pretender concurrir a los pliegos de externalización que RTVV presentará las próximas semanas.

Luis Lizarán, Presidente de ATRAU


La asociación de guionistas EDAV también ha colgado este comunicado en su página web.

Transcribim ací el text d’adhesió d‘ATRAU amb el comunicat publicat per EDAV i CPD relatiu als impagaments de les empreses productores valencianes que opten a l’externalització de RTVV, text que ha sigut remès a aquestes associacions perquè en prengueu coneixement.

L’Associació de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana ATRAU, reunida en Assemblea constituent el passat 10 de juliol de 2013, va decidir per unanimitat adherir-se al comunicat fet públic per EDAV i el CPD el 8 de juliol de 2013. Volem així posar de manifest la voluntat d’ATRAU d’exigir la regularització dels impagaments i els deutes a treballadors, contretes per empreses que puguen pretendre concórrer als plecs d’externalización que RTVV presentarà les pròximes setmanes.

Luis Lizarán, Presidente d’ATRAU


L’associació de guionistes EDAV també ha penjat este comunicat a la seua pàgina web.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?