L’Associació de Treballadors de l’Audiovisual (ATRAU) vol manifestar la seua profunda decepció davant la campanya institucional promocionada per la Generalitat Valenciana, realitzada per la productora VIMEMA Films, establida a Barcelona, en col·laboració amb la madrilenya COLECTIVO 17, i que porta per títol ‘Orgull de ser valencians’.

Un eslògan que es contradiu rotundament amb la decisió de l’executiu valencià a l’hora de triar els professionals a qui encarregar aquesta campanya. L’orgull del qual presumeix sembla no existir en la ment dels qui gestionen els nostres recursos públics, buscant fora del nostre territori allò que es pot i s’ha de trobar dins.

Sorprén la poca sensibilitat demostrada cap al nostre maltractat sector audiovisual, cap als professionals valencians, les agències de publicitat i les productores que porten patint des de fa anys una situació insostenible que segueix generant taxes de desocupació superiors al 90%.

Les característiques tècniques del treball realitzat no justifiquen de cap manera haver recorregut a professionals que habitualment exerceixen el seu treball fora dels límits de la Comunitat Valenciana.

De poc han servit les contínues reunions i reivindicacions, l’elaboració d’extensos informes i propostes -en les quals ATRAU ha col·laborat activament-, si s’acaba menyspreant als nostres professionals.

En ATRAU no entenem que el nostre govern no haja volgut confiar en uns treballadors que s’han guanyat un prestigi que, segons sembla, ací no es valora. No són les bones paraules sinó els fets en forma de mesures concretes els que resoldran la greu situació que patim.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?