La pàgina web www.atrau.org pertany a l’Associació de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana, amb CIF G98543382, donada d’alta en el Registre Autonòmic d’Associacions amb el núm. CV 01-051678-V i amb domicili fiscal al carrer Alfara del Patriarca 9, porta 3, 46025 València.

A l’efecte del compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, d’ara endavant LSSI, i la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal el propietari del domini referenciat, li informa que la finalitat de la Pàgina Web és publicitària i informativa, així mateix, s’ofereix la possibilitat de contactar, enviar les seues dades, associar-se o sol·licitar informació mes detallada dels serveis oferits per la associació. Les dades personals que vostè ens facilite quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers degudament inscrits en l’AEPD titularitat de l’Associació de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de poder gestionar la seua sol·licitud, així com per a mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb l’activitat via correu electrònic, fax, sms, o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, excepte oposició expressa per la seua banda. L’Associacio de Treballadors de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana es compromet a no cedir ni utilitzar aquestes dades més que per a les finalitats per als quals han sigut recaptades.

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts en la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L’exercici d’aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari mitjançant comunicació a través del correu electrònic info@atrau.org. També poden exercitar-se aquests drets en els termes que la normativa aplicable estableix i que pot consultar en www.agpd.es

Poden posar-se en contacte amb el propietari de la pàgina en la següent adreça: carrer Alfara del Patriarca 9, porta 3, 46025 València.

Telèfon: 615 537 718 · email de contacte: info@atrau.org

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?