Dos dels nostres associats, María José Camps i Quique Gimeno, han posat en marxa el projecte Audiovisualspace, un banc audiovisual on-line per a professionals i serveis de producció audiovisual. En la passada Assemblea d’ATRAU ens van informar que estan en ple procés d’alimentació de la pàgina web amb material audiovisual, per la qual cosa necessiten socis que vulguen col·laborar amb els seus productes. Audiovisualspace és un banc d’imatges, vídeo i música que se subministra principalment dels treballs que aporten els seus associats, els qui, en cas de venda d’aqueix material, comparteixen beneficis amb la plataforma online segons les tarifes i paràmetres que establisca el contracte signat.

Si esteu interessats o necessiteu més informació sobre el tema, ací teniu les seues dades de contacte:

  • María José Camps: 609 62 68 17
  • Quique Gimeno: 608 66 94 76
  • email: gimeno@audiovisualspace.com

Igual que Audiovisualspace, ja sabeu que tots els socis d’ATRAU teniu a la vostra disposició aquest espai de la web, l’Imant, perquè pugueu publicar els vostres projectes, oferir col·laboracions, sol·licitar serveis, etc. Envieu-nos un email amb les vostres propostes i nosaltres ens encarreguem de publicar-les.
close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?