Divendres passat ATRAU va cursar sol·licitud d’entrevista amb els síndics dels 5 partits amb representació en les Corts Valencianes. El motiu que ens va portar a açò és poder prémer de primera mà l’opinió de les seues respectives formacions sobre el delicat moment pel qual passa el nostre sector, el calendari de reactivació de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i, quan esta es produïsca i es comence a revitalitzar el sector, les condicions laborals d’aquells que gradualment vagen accedint a un lloc de treball, entre altres temes. De la mateixa manera, és la nostra intenció fer-los arribar la nostra opinió sobre estos temes, i quins són les nostres preocupacions i temors en funció de la manera en la qual s’està desenvolupant eixe procés de revitalització.

ciutadans02

El primer a contestar-nos ha sigut el senyor Subiela, en representació de Ciutadans, amb qui este mateix dimarts 4 d’octubre hem mantingut una reunió en la qual hi ha hagut temps suficient per a tractar tots els assumptes que portàvem en la nostra agenda.

De tot el tractat en esta reunió, així com del que es tracte en les quals es mantinguen amb la resta de formacions polítiques, tindreu una àmplia explicació en l’assemblea que convocarà ATRAU per al pròxim 18 d’octubre.

Vos mantindrem informats.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?