Membres de la Junta directiva d’ATRAU van mantenir una reunió amb José Ignacio Pastor, president d’ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació). Una trobada que obri la porta a futurs convenis de col·laboració entre les dos entitats, i que va confirmar la importància d’establir llaços amb altres associacions en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

ACICOM és una veterana organització preocupada per la dieta mediàtica dels ciutadans de la nostra comunitat, i té una valuosa experiència en la realització de seminaris i tallers formatius.
De la trobada hem tret interessants propostes que concretarem al setembre, però ja podem avançar que la relació pot arribar a ser molt fructífera.

José Ignacio Pastor, en l’época en la qual va ser vice-president del Consell d’Administració de RTVV pel PSPV, es va manifestar com a defensor de la radiotelevisió pública valenciana davant aquell intent de privatització que els tribunals van evitar fa ja més de deu anys.

En la reunió ens va demostrar conèixer bé el moment que està travessant el sector audiovisual, i va plantejar la necessitat de professionals amb formació i experiència, en projectes de caràcter docent i pedagògic. Cosa que compartim plenament.

Les noves tecnologies i els mitjans audiovisuals són el territori d’ATRAU, i col·laborar amb ACICOM i amb entitats de similars característiques ens resultarà molt enriquidor.

close

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?