La imminent licitació dels lots per a l’externalització de programes de RTVV està generant dubtes entre el col·lectiu de treballadors del sector audiovisual valencià. Les diferents plataformes constituïdes per a participar en el concurs convocat fa un mes, estan ultimant les seues ofertes. Hi ha poques notícies sobre els continguts, però és clar que prompte es generaran desenes de contractacions de professionals del nostre sector. A més, segons consta en els plecs de condicions, hauran de ser majoritàriament de la nostra comunitat i amb experiència acreditada.

Des d’ATRAU vos animem a donar-vos a conèixer. Estem treballant en la base de dades de la nostra associació, i volem que complisca amb les necessitats de tots.

Al mateix temps, mantenim contactes amb productores de la nostra comunitat i de fora d’ella, i per açò vos traslladem iniciatives que us poden interessar.

Una d’aquestes iniciatives és la que ens presenta UNIPROVA (Unió de Productores Valencianes), la qual està recopilant curriculums, i els seus representants ens demanen que vos convidem a enviar-los el vostre. Per a açò ens han facilitat la següent adreça de correu electrònic: info@uniprova.com. No oblideu indicar la vostra condició de socis d‘ATRAU en el text del missatge.

Com sabeu, UNIPROVA és una plataforma de productores i empreses de serveis que aglutina a més de vint societats del sector audiovisual valencià, i es postula com una ferma candidata per a les pròximes licitacions.

En la nostra opinió, és necessari adoptar postures col·lectives que asseguren que les condicions de treball dels futurs contractes complisquen amb uns mínims imprescindibles per a professionals de les nostres característiques.

I per açò és convenient per a tots comptar amb una associació forta, que afavorisca la creació d’unes relacions laborals assenyades, i uns salaris dignes. La rendibilitat per als empresaris està en les nostres capacitats, i no en la rebaixa dels sous.

ATRAU serà útil per a empreses i professionals en la creació del nou marc de la indústria audiovisual valenciana. En la nostra web, els nostres socis podran penjar el seu perfíl professional, i els contractadors podran accedir a esta informació. Lluny d’especulacions, el contacte serà fàcil i permetrà normalitzar el nou escenari.

Si estem junts, podrem superar la confusió i adaptar-nos al futur.

close

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?