Immersos en la situació d’incertesa en la qual es troba el nostre sector professional, des d’ATRAU seguim realitzant accions encaminades a trobar alternatives que ens permeten mira cap al futur amb optimisme. Ens afirmem en la idea que el sector audiovisual ha de convertir-se en un potent motor econòmic, cultural i turístic, però perquè això ocórrega necessita el suport institucional. Es necessita la voluntat política i el compromís de les noves administracions.

Seguint aquesta línia, fa uns dies ATRAU, representada pel nostre soci Nacho Navarro, juntament amb altres associacions professionals i empresarials, vam mantenir una reunió amb els regidors de l’Ajuntament de València Joan Calabuig i Carlos Galiana, i el director de la Fundació Turisme València Convention Beureau (FTVCB), Antonio Bernabé. El motiu d’aquesta reunió no era un altre que el de traslladar-los la necessitat d’agilitzar els permisos de rodatge, de crear una finestreta única, reactivar la Film office i promoure incentius per atreure produccions a la ciutat de València, una vegada obert el camí amb l’eliminació de les taxes de rodatge. Mesures totes elles que comporten una contrapartida fonamental: treball per al nostre sector.

A l’encontre poguérem comprovar l’interés, tant dels responsables del consistori valencià com dels de la Fundació Turisme València, per convertir la ciutat de València en un espai receptor de rodatges i produccions audiovisuals. Una activitat que repercuteix molt positivament en la imatge d’un municipi i que pot generar centenars de llocs de treball en sectors molt diversos.

Estem convençuts que una Valencia Film Friendly, sustentada en organismes del tipus Film Comission i promocionada per mitjà d’iniciatives similars al Shooting In Spain, no només és possible sinó també necessària. Ho tenim tot: bona climatologia, gran varietat de localitzacions i excel·lents professionals. Tan sols falta la necessària voluntat institucional per a avalar i promocionar la nostra proposta.

Aviat tornarem a reunir-nos per tal de seguir donant forma a aquestes propostes i a totes les que sorgisquen destinades a revitalitzar el sector audiovisual. Propostes que esperem siguen extensibles a la totalitat del territori valencià. Vos mantindrem informats.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2022 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?