A pesar que la nostra intenció era celebrar una Assemblea General Extraordinària el pròxim dimecres 18 de setembre, ésta es posposa fins a la setmana que ve. A falta de confirmació de la disponibilitat del local, la nova data de l’assemblea serà probablement dimarts 24 de setembre, circumstància que vos serà confirmada via email en el moment que es concrete.

L’ajornament ve motivat perquè un bon nombre d’associats s’ha posat en contacte amb nosaltres per a informar-nos de la impossibilitat d’assistir a l’assemblea perquè la data coincidia amb la presentació del llibre “Adéu, RTVV“. En ATRAU considerem que este esdeveniment mereix la major assistència i suport de la ciutadania, i hem decidit facilitar als nostres associats la seua participació. Disculpeu les molèsties que aquest ajornament vos ocasione.

Aprofitant el temps afegit que ens dóna l’ajornament de l’assemblea, volguérem demanar la vostra col·laboració: aquells que no heu emplenat el formulari d’inscripció en la web hauríeu de fer-ho com més prompte millor, fins i tot els que féreu la preinscripció en paper. Algunes dades escrites a mà són confuses i volguérem ratificar la informació de la qual disposem. L’ideal és domiciliar el pagament, però també es poden pagar els 30 € de la quota d’inscripció mitjançant transferència bancària o en metàl·lic. Els que ja hàgeu realitzat el pagament per transferència o en metàl·lic indiqueu-nos-ho en la casella “Observacions” del formulari d’inscripció, incloent el número de taló/rebut en cas que disposeu d’ell.

Per a aconseguir el ple rendiment de la nostra associació necessitem com més prompte millor regularitzar les quotes, assignar els números de soci i confeccionar els carnets (recordeu adjuntar foto). Així mateix vos informem que en breu estarà disponible l’accés per contrasenya a l’àrea reservada als socis, on podreu gestionar els vostres propis curriculums. Però per a açò és fonamental que empleneu i envieu el formulari d’inscripció el més prompte possible.

Gràcies per la vostra col·laboració.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2022 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?