A última hora del matí del divendres 11 d’octubre, en el saló d’actes del centre de producció de RTVV, la mesa de contractació ha citat als vuit grups d’empreses que s’han presentat al concurs convocat per a la realització de continguts del canal autonòmic. ATRAU ha estat allí. Es tractava de donar lectura a les puntuacions obtingudes per cadascuna de les ofertes tècniques, i de l’obertura dels sobres amb les ofertes econòmiques que completen la documentació exigida en els plecs de condicions.

Vos recomanem que llegiu la informació de Levante-EMV on podreu veure els punts obtinguts per cadascun dels grups.

No és exagerat dir que els resultats aconseguits per Endora/Vértice/Mecomlys han causat estupor entre la resta de candidats. Tots han treballat a fons les seues propostes, però el còmput final llança diferències insalvables que fan poc probable qualsevol tipus de reclamació o d’impugnació del procés. Que hi haja diferències de quasi vint punts en alguna de les valoracions tècniques, i que a més presenten l’oferta més barata en els tres lots, fa que les propostes d’aquest grup siguen pràcticament invencibles.

Sembla que serà difícil tenir la informació sobre quins han sigut els criteris de la comissió d’experts que ha valorat aquestes ofertes. Es presenta un escenari poc previst, en el qual un sol grup monopolitza la producció de continguts per a RTVV. Un escenari oposat al que, a priori, semblava més convenient: el repartiment del treball entre diferents empreses del sector audiovisual.

No obstant açò, des d’ATRAU reiterem la nostra disposició a cercar i a proposar solucions que permeten un marc laboral i professional adequat al moment i a la situació. Com ja se vos va informar en l’última assemblea, hem mantingut contactes amb quasi tots els grups que han participat en aquest procés. En la conversa mantinguda per membres de la nostra directiva i el representant de Vértice fa un parell de setmanes, vam poder comprovar la seua bona predisposició. Segons ens va informar, la voluntat del grup és comptar amb el 100% de treballadors de la nostra comunitat. Esperem que l’ajustat de les ofertes econòmiques que han presentat, no repercutisca negativament en els salaris o en la qualitat de les produccions.

Només comptant amb bons professionals podran abordar amb èxit els seus projectes. Ara tenen per davant la responsabilitat de desenes de contractacions. I el temps és escàs.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?