Hui dimarts 17 de setembre a les 12 del migdia, la direcció de RTVV ha convocat a les empreses i grups d’empreses que s’han presentat al concurs per a la realització de programes. L’acte ha durat poc més de mitja hora. En ell s’ha donat lectura, per part de Beatriz Montes, directora adjunta d’assumptes corporatius, als índexs amb el detall del contingut de les ofertes tècniques. Per tant, poca informació més enllà de la relació de documents aportats, però sense concretar la naturalesa dels programes proposats per cadascuna de les possibles adjudicatàries. Segons Beatriz Montes, s’obri ara un període d’anàlisi de les propostes per part de la mesa de contractació, amb l’assessorament tècnic de personal de RTVV.

Este període s’allargarà durant almenys una setmana, encara que vist el volum de la documentació sembla difícil que es puga complir eixe termini. També existeix la possibilitat de corregir alguna manca detectada en les ofertes.

adjudicaciones1709

Després del temps dedicat a l’anàlisi, es convocarà de nou als licitadors per a l’obertura del tercer sobre, l’oferta econòmica de cadascuna de les candidates. A partir d’ací, i amb la puntuació obtinguda en cadascuna de les fases (oferta jurídicoadministrativa, oferta tècnica i oferta econòmica) podrem saber què productores es reparteixen l’externalització de continguts de RTVV.

Llavors serà el moment de les contractacions de personal. I caldrà estar molt atents. Serà una possibilitat de contractació per a desenes de treballadors amb experiència del sector audiovisual i una oportunitat per a la recol·locació d’un bon nombre de treballadors. Només cal esperar que les condicions laborals siguen les desitjades pels professionals que busquen treball, que la voluntat de “fer negoci” no se situe per davant dels criteris de professionalitat i honestedat, que es puga treballar en bones condicions i que els salaris que s’oferisquen siguen dignes de la nostra qualificació.

Esperem que la sensatesa acompanye al sector empresarial, i que l’etapa que comença dins de poques setmanes no perjudique les expectatives d’un sector tan maltractat com el nostre.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?