La reivindicació de les televisions publiques valenciana i grega arriba al Consell de Drets Humans de Nacions Unides a Ginebra.

Global Network for Rights and Development ens convida el pròxim divendres dia 15 de maig a l’estrena del vídeo en defensa de la llibertat d’expressió que ha produït en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Acció Cultural, Associació de Treballadors de l’Audiovisual (ATRAU) i Mil de Nou.

Des d’ATRAU hem recolzat des del principi aquesta iniciativa, aportant desinteressadament els nostres equips i el nostre treball, amb la voluntat que la nostra associació demostre el seu clar compromís en la recuperació urgent del servei públic de radiotelevisió autonòmica i en la reactivació de l’audiovisual valencià.

GNRD, entitat noruega que té una de les seues seus a València, ha portat el cas dels tancaments de les televisions valenciana i grega al Consell de Drets Humans de Nacions Unides. A Grècia ja treballen en la repaertura de la televisió publica mentre que ací encara continua sense ser restablert el servei.

A l’acte, a més de l’estrena del vídeo, comptarem amb el testimoni presencial d’algunes de les persones que s’han significat en la lluita per la recuperació de la nostra televisió pública: Josep Lluís Gómez Mompart (catedràtic de periodisme de la Universitat de València), Javier Marzal (catedràtic de comunicació audiovisual de la Universitat Jaume I de Castelló), Toni Gisbert (secretari d’Acció Cultural), Pedro Rodríguez (director de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana), Luis Lizarán (realitzador i president d’ATRAU), Yolanda Alvarez (periodista de TVE) i Amàlia Garrigós (periodista de RTVV).

L’acte estarà presentat pels actors Jose Manuel Casany i Cristina García.

Esperem comptar amb la teua assistència.

En defensa de la llibertat d’ expressió.
Divendres 15 de Maig, 18.30 hores.
Col·legi Major Rector Peset
Plaça Forn de Sant Nicolau, nº 4. València.

close
0 Comentaris

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

©2023 ATRAU, Associació de Treballadors de l'Audiovuisual Valencià | Adaptat per Vakudesign, disseny multimèdia

Contacte

Per a més informació, envia'ns un email a info@atrau.org o posa't en contacte amb nosaltres per mitjà del següent formulari.

Sending

Inicia sessió amb les teues credencials

Has oblidat les teves dades?